Politica de confidentialitate

www.partylino.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
SC Adefestiv SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.partylino.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

Prelucrarea si livrarea comenzilor
– Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe https://balloonevents.ro
– Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
– Activitati comerciale
– Marketing si publicitate
– Promovarea produselor
– Cercetare de piata
– Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.partylino.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date sau transferarea acestora catre alte platforme conform legii GDPRI. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate. Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.